Kualitas Lestari & Rega Terpilih
Pangiriman Cepet
—LUQI—

Produk sing ditampilake

Perabotan Luqi Taman & Pariangan Ndhaptar ing R&D lan Pabrik
Produk Produk Berkualitas Tinggi.
—LUQI—

Napa Milih Kita?

LUQI minangka pilihan sing pas
  • Profesional Licensend

  • Pakaryan kualitas

  • Penjamin puas

  • Layanan gumantung

  • Perkiraan Gratis

Free Estimates
  • bf

Profil Perusahaan

LUQI minangka pilihan sing pas

Zhejiang Luqi Supply Chain Technology Co, Ltd mapan ing Kota Jinhua, Provinsi Zhejiang, China. Spesialisasi kanggo nggawe produk luang ruangan , Piranti dapur uga pemasangan lan dodolan produk pangayoman keamanan, Perusahaan kita nyakup wilayah luwih saka 30 ewu meter persegi kanthi ibukutha sing didaptar regane RMB 32 Yuta.

c