Kualitas Sustainable & Rega Nguntungake
Pangiriman Cepet
—LUQI—

produk unggulan

Luqi Garden Furniture & Ourdoor Cooking Dedicate ing R&D lan Pabrik
Produk High Quality.
—LUQI—

Kenapa Pilih Kita?

LUQI minangka pilihan sing tepat
  • Lisensi Profesional

  • Kualitas pengerjaan

  • Jaminan Kepuasan

  • Layanan sing bisa dipercaya

  • Taksiran Gratis

Taksiran Gratis
  • bf

Profil Perusahaan

LUQI minangka pilihan sing tepat

Zhejiang Luqi Supply Chain Technology Co., Ltd. dumunung ing Kota Jinhua, Provinsi Zhejiang, China.Spesialisasi ing Pabrik produk luang ruangan,Pawon uga perakitan lan dodolan produk perlindungan safety, Perusahaan kita kalebu area luwih saka 30 ewu meter persegi kanthi modal kadhaptar RMB 32 Million.

c