Babagan awake dhewe

Zhejiang Luqi Supply Chain Technology Co., Ltd.dumunung ing Kutha Jinhua, Provinsi Zhejiang, China.Spesialisasi ing Pabrik produk luang ruangan,Pawon uga perakitan lan dodolan produk perlindungan safety, Perusahaan kita kalebu area luwih saka 30 ewu meter persegi kanthi modal kadhaptar RMB 32 Million.We nyedhiyakake produk sing ora mung apik. ditampa dening klien lokal jumeneng China nanging uga diekspor menyang pasar jaban rangkah inclding Eropah, Amerika Serikat, Timur Tengah, wis pelanggan ndhuwur donya kayata ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q.

Kita mbangun kolaborasi babagan ekuitas, iman sing apik lan ndeleng kualitas minangka landasan sukses perusahaan.We appreciate bhinéka kanggo pengayaan ndadekke.Katon nerusake kanggo haivng apik fainth kerjasama karo saben tamu jujur ​​ing mangsa.


c