Babagan Kita

Zhejiang Luqi Supply Chain Technology Co, Ltdmapan ing Kutha Jinhua, Provinsi Zhejiang, China. Spesialisasi kanggo nggawe produk luang ruangan , Piranti pawon uga pamrentahan lan dodolan produk pangayoman keamanan, Perusahaan kita nyakup wilayah luwih saka 30 ewu meter persegi kanthi ibukutha sing didaptar RMB 32 yuta. ditampa dening klien lokal muncul China nanging uga diekspor menyang pasar jaban rangkah, Eropa, Amerika Serikat, Timur Tengah , duwe pelanggan paling dhuwur ing donya kayata ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q.

Kita mbangun kolaborasi babagan usaha ekuitas, iman sing apik lan ndeleng kualitas sing dhuwur minangka landasan sukses perusahaan. We appreciate macem-macem kanggo pengayaan sing nggawa. Mangga ngarep kerjasama karo haivng sing apik karo saben tamu sing jujur ​​ing ngarep.


c