. Cina Alum.5-lembar Taman Kursi pabrik lan supplier |Luqi

Alum.5-lembar Kursi taman ruangan

Katrangan singkat:


  • Nomer Model:LAF-C001
  • Pelabuhan:Pelabuhan Ningbo
  • Carane bayar:Advance TT, T/T, L/C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Spesifikasi Utama:
    Panganggone spesifik: Kursi Taman
    Panggunaan umum: Furnitur njaba
    Bahan:
    Kaki meja: alumunium
    warna: salaka
    Ukuran produk: 54x59xH73 cm
    Aluminium tabung utama: diameteripun 25x1.1mm
    Aluminium slats: 3 slats ing jog lan 2 slats ing mburi
    Rampung: Anodized Shinning Rampung
    MOQ: 1 wadhah
    Panggonan Asal: Cina
    Kemasan:
    Tipe Paket: tumpukan siji, 19 pcs / tumpukan.Yen loading dening 40HQ wadhah, 22 pcs / tumpukan
    Bobot resik: 1,7kg
    Lead Time: 60 dina
    20GP: 684 pku
    40 HQ: 1672 pcs

    Kaluwihanof produk kita

    Gawe pengalaman panedhaan sing nyenengake karo set meja iki sing bakal nambah ruang bistro, kafe, restoran, hotel utawa teras omah.

    Ndhuwur meja stainless steel gaya desainer nduweni permukaan sing mulus kanggo njaga level barang.Kolom lan dhasar digawe saka bahan aluminium sing entheng.

    Kursi kasebut entheng lan gampang dipindhah lan disimpen.Kanggo gampang nyimpen lan ngresiki, kursi-kursi iki tumpukan nganti 22 kursi.

    Set iki dirancang kanggo panggunaan kabeh cuaca, dadi pilihan sing apik kanggo setelan njero ruangan lan ruangan.Kanggo umur dawa, perawatan kudu ditindakake kanggo nglindhungi saka cuaca udan sing suwe.

    Apa sampeyan lagi miwiti bisnis utawa nganyarke perabot sampeyan, set iki bakal ngrampungake tampilan.

    ht

    Kapabilitas Pasokan

    50000 Piece / Piece saben Sasi

    MPasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropah

    3. Amerika

    PKeuntungan Kompetitif rimary:

    Perusahaan kita kalebu area luwih saka 30 ewu meter persegi kanthi luwih saka 15 taun Pengalaman ing produksi produk luang.Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.

    Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang supermarket jaban rangkah kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    c