Alum. 5-sheet Kursi njaba

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LAF-C001
  • Rega FOB: US $ 8,3 ~ 10,0 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:
    Gunakake Khusus: Kursi Taman
    Gunakake Umum: Perabot njaba
    Bahan:
    Méja meja: Aluminium
    Werna: Perak
    Ukuran produk: 54x59xH73cm
    Tabung utama aluminium: dia25x1.1mm
    Slats aluminium: 3 iringan ing lenggahan lan 2 slat ing mburi
    Rampung: Rampung Shinning Rampung Anodis
    MOQ: 1 kontan
    Panggonan Asal: China
    Paket:
    Jinis Paket: tumpukan siji, 19 pcs / tumpukan. Yen loading kanthi kontaner 40HQ, 22 pcs / tumpukan
    Bobot Net: 1.7KG
    Wektu timbal: 60 dina
    20GP: 684 pcs
    40HQ: 1672 pcs

    Kaluwihan of produk kita

    Gawe pengalaman mangan sing nyenengake karo set meja iki sing bakal ningkatake bistro, cafe, restoran, ruang tamu utawa ruang omah.

    Meja stainless steel gaya desainer nduwe permukaan sing lancar kanggo njaga level barang. Kolom lan dhasar dibangun saka materi aluminium sing entheng.

    Kursi luwih entheng lan gampang ngalih lan nyimpen. Kanggo tujuan nyimpen lan reresik gampang, kursi iki tumpukan nganti 22 kursi dhuwur.

    Set iki dirancang kanggo nggunakake cuaca kabeh kanggo pilihan banget kanggo setelan njero ruangan lan ruangan. Kanggo umur dawa, perawatan kudu dijupuk kanggo nglindhungi mangsa cuaca sing teles.

    Apa sampeyan mung miwiti bisnis utawa nganyarke perabotan sampeyan bakal ngrampungake tampilan.

    ht

    Kemampuan Penyetor

    50000 Potongan / Potongan saben Sasi

    Main Pasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropa

    3. Amerika

    PKeuntungan sing kompetitif rimary:

    Perusahaan kita nyakup wilayah sing luwih saka 30 ewu meter persegi luwih saka 15 taun Pengalaman babagan produksi produk luang. Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.

    Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang pasar luar negeri kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q. Mangga hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c