Alum. Kursi Lengan lengen kebon njaba

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LAF-C004
  • Rega FOB: US $ 9,3 ~ 12,3 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:
    Gunakake Khusus: Kursi Taman
    Gunakake Umum: Perabot njaba
    Bahan: Wicker aluminium lan PP
    Werna: Perak
    Ukuran produk: 54x59xH73cm
    Tabung utama aluminium: dia25x1.2mm
    Kursi lan mburi: Wicker w / o w
    Rampung: Rampung Shinning Rampung Anodis
    MOQ: 1 kontan
    Panggonan Asal: China
    Paket:
    Jinis Paket: tumpukan siji, 19 pcs / tumpukan. Yen loading kanthi kontaner 40HQ, 22 pcs / tumpukan
    Ukuran Tumpukan: 62 * 57 * 265cm
    Bobot Net: 1.8KG
    Wektu timbal: 60 dina
    20GP: 684 pcs
    40HQ: 1672 pcs

    Kemampuan Penyetor

    40000 Potongan / Potongan saben Sasi

    Kaluwihan saka produk kita

    Nambah sentuhan sing apik banget lan nyaman ing Patio restoran, properti komersial utawa dek omah kanthi kursi patio ruangan. Gawe wilayah lelenggahan sing apik sing dipasangake karo tabel lan payung favorit kanggo desain ruangan sing apik banget.

    Digawe saka bahan sing entheng nanging kuwat, kursi Patio ruangan iki dilengkapi maneh kanthi sudhut mlengkung kanggo kursi sing ndhukung.

    Kursi lan mburi dibungkus rotan kanggo kenyamanan fleksibel kanthi lengen sing dibungkus kanggo dhukungan tambahan. Penyambungan silang ing ngarep kursi patio rattan ngutangi stabilitas, ketahanan lan kenyamanan kanggo kabeh tamu sampeyan. Dirancang kanggo nggunakake njero ruangan lan njaba, kursi rotan kita tahan lama kanggo gaya tahan lama.

    Konstruksi rotan sing dirajut nyegah kolam renang ing kursi kursi, saéngga perabotan patio cepet garing sanajan ing lingkungan udan.

    Konstruksi sing entheng ndadekake kursi kafe ruangan iki kanthi cepet lan gampang diatur lan transportasi nalika sikil plastik pelindung mbantu nyegah goresan lan scrape ing lantai, tetep sabar sampeyan rapi.

    Desain sing bisa dibandhingke ngidini kanggo panyimpenan kompak, supaya kursi dhahar rattan iki dadi pilihan sing paling apik kanggo papan sing luwih cilik. Rampung sing sugih ing pigura kursi nglengkapi rotan, nggawe tampilan sing ora langgeng lan elegan sing dipasang kanthi gampang nganggo gaya dekorasi.

    Apa sampeyan nyedhiyakake kafe sing apik banget utawa mung payon omah dhewe, kursi ruangan ruangan nawakake solusi jamban sing apik banget lan fungsional kanggo papan apa wae.

    hrt (1) hrt (2)

    Main Pasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropa

    3. Amerika

    PKeuntungan sing kompetitif rimary:

    Perusahaan kita nyakup wilayah sing luwih saka 30 ewu meter persegi luwih saka 15 taun Pengalaman babagan produksi produk luang. Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.

    Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang pasar luar negeri kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q. Mangga hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c