Alum. Meja Bar Square (pinggiran gulung kanggo banyu bukti)

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LAF-T003
  • Rega FOB: US $ 13,9 ~ 16,0 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:
    Gunakake Khusus: Tabel Bar
    Gunakake Umum: Perabot njaba
    Bahan:
    Méja meja: aluminium
    Bingkai meja: Wesi baja
    Dhasar meja: Cahara aluminium
    Werna: Perak
    Ukuran sakabèhé: 60 x 60 x 70cm
    Kutub: Dia 5 8x T1.1mm
    Basis Kaki Alu-4: 580mm x 580mm
    Rampung: Rampung Shinning Rampung Anodis
    Paket: 1 pc / katon
    MOQ: 1 kontan
    Panggonan Asal: China
    Paket:
    PCS / CTN: 1 pc
    Ukuran Carton: 61.5 * 11 * 61.5cm
    Bobot Net: 11.6KG
    Bobot Jilid: 12.6KG
    Wektu timbal: 60 dina
    20GP: 540 pcs
    40HQ: 1520pcs

    Kaluwihan Produk: Bisa dicopot, bisa dibungkus, bisa diatur

    w

    Main Pasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropa

    3. Amerika

    PKeuntungan sing kompetitif rimary:

    Perusahaan kita nyakup wilayah sing luwih saka 30 ewu meter persegi luwih saka 15 taun Pengalaman babagan produksi produk luang. Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.

    Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang pasar luar negeri kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q. Mangga hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c