. China Cassette Grill Portable Gas Kompor Tungku Alat Barbecue karo Plastik Hand Box kanggo Camping Outdoor pabrik lan supplier |Luqi

Cassette Grill Portable Gas Kompor Furnace Alat Barbecue karo kothak Tangan Plastik kanggo Camping Outdoor

Katrangan singkat:

2100w daya tembak gedhe, voltase kontak keramik, hemat energi lan gas-saving, alloy kompor.

Penyesuaian daya tembak multi-tataran, macem-macem proteksi, rak pot enamel, entheng lan portabel.


  • Jeneng produk:Kompor Gas Portable Kab
  • Nomer Model:LOC-001
  • Pelabuhan:Pelabuhan Ningbo
  • Carane bayar:Advance TT, T/T, L/C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Spesifikasi Utama:
    jeneng: Tungku Kaset Portable
    Bahan: baja
    daya: 2.1KW
    kain: 2*1 Teslin
    Werna kasedhiya: kuning / ireng / abang utawa werna sing dikarepake
    Logo: Nampa Logo Customized
    Konsumsi udara: 150G ± 10%
    Efisiensi termal: udakara 65%
    Bobot resik: 1.58KG
    Bobot reged: 2.14KG
    ukuran: 32*28*11.5CM/13.2*10.4*4 ing
    Daftar kemasan:
    Panggangan kaset: 1 bêsik
    Kothak panyimpenan: 1 bêsik
    Lead Time: 35 dina

    Kaluwihanof kita produk

    Alur tangki gas saka panggangan kaset yaiku desain busur, sing luwih gampang dipasang nalika dipasang ing tangki bensin.

    Panggangan kaset nduweni daya tembak sing kuat, daya tembak sing bisa diatur.

    Katup mriksa piranti safety sensor tekanan, lan yen tangki bensin dadi panas banget utawa nalika tekanan ngluwihi 4-6KG / CM2, plug sensor tekanan bakal kanthi otomatis pop tank bensin lan ngilangi pasokan gas.Lan panggangan kaset aman lan dipercaya.

    Panggangan kaset jinis iki nduweni daya geni sing kuwat lan bisa digunakake ing njaba ruangan kanthi peralatan masak sing cocog.Bisa uga digunakake kanggo masak ing kulawarga, hotel, hotel, panggangan piring wesi, panci panas, lan masak ing omah.Kompor gas iki bentuke apik lan kompak.

    Panggangan kaset kompak lan entheng, lan kothak tangan plastik kalebu supaya gampang digawa.

    Kurangi wektu kanggo perang nyiapake panganan lan luwih akeh wektu kanggo nikmati alam lan kanca-kanca.Cukup ngomong "NO" kanggo kompor camp inferior

    Kapabilitas Pasokan

    50000 Piece / Piece saben Sasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    c