Alat Kaset Tungku Gas Stove Portable Gas Tungku nganggo Kothak Tangan Plastik kanggo Camping Outdoor

Keterangan Singkat:

Tenaga api 2100w, penyambungan keramik voltase, hemat energi lan nyimpen gas, kompor wesi.

Pangaturan pemadam kebakaran multi tahap, proteksi kaping pirang-pirang, rak pot enamel, entheng lan portabel.


  • Jeneng Produk: Tungku Gas Kompor
  • Nomer Model: LOC-001
  • Rega FOB: US $ 6 ~ 9,0 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:
    Jeneng: Tungku Kaset Portable
    Bahan: Baja
    Daya: 2.1KW
    Kain: 2 * 1 Teslin
    Werna kasedhiya: warna kuning / ireng / abang utawa sing dikarepake
    Logo: Ditampa Logo Khusus
    Konsumsi udhara: 150G ± 10%
    Efisiensi termal: udakara 65%
    Bobot net: 1.58KG
    Bobot reged: 2.14KG
    Ukuran: 32 * 28 * 11.5CM / 13.2 * 10,4 * 4in
    Dhaptar Kemasan:
    Roti Coklat: 1 potongan
    Kothak Panyimpen: 1 potongan
    Wektu timbal: 35 dina

    Keuntungan saka kita produk

    Alur saka tank gas grill kaset yaiku saka desain arka, sing luwih gampang posisi nalika dipasang ing tank gas.

    Panggangan kaset kasebut nduwe tenaga kerja sing kuat, tenaga kerja sing bisa luwes.

    Katup priksa keamanan piranti sensasi, lan yen tangki gas saya panas utawa nalika tekanan ngluwihi 4-6KG / CM2, plug sensing meksa kanthi otomatis bakal mbukak tank gas lan mateni pasokan gas. Lan Panggangan kaset aman lan dipercaya.

    Panggangan kaset jinis iki nduweni kekuwatan geni sing kuwat lan bisa digunakake ing njobo nganggo peralatan masak sing cocog. Uga bisa digunakake kanggo masak ing kulawarga, hotel, hotel, panggangan piring wesi, panci panas, lan uga dimasak ing omah. Kompor gas iki apik banget lan kompak.

    Panggangan kaset kompak lan entheng, lan kothak tangan plastik dilebokake kanggo gampang digawa.

    Nglampahi wektu kurang gelut perang persiapan meal lan luwih akeh wektu kanggo nikmati alam lan perusahaan kanca. Cukup ngomong "NO" menyang kompor kemah sing luwih murah

    Kemampuan Penyetor

    50000 Potongan / Potongan saben Sasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk

    c