Kursi Gravitasi Zero Gravitasi Konvensional Kursi

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LOF-T001
  • Rega FOB: US $ 12,8 ~ 16,0 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:
    Gunakake Khusus: Srengenge Kursi Pantai
    Gunakake Umum: Perabot njaba
    Bahan:
    Kain: 2 * 1 Teslin
    Werna: warna apa wae
    Logam: Tabung baja ditutupi wubuk
    Ukuran tabung utama baja: Dia22xT1.2 mm
    Ukuran produk: 64x95x112cm
    Kapasitas Bobot: 250lbs
    MOQ:  1000pcs
    Panggonan Asal: China
    Paket:
    Jinis Paket: 2 pcs saben Carton
    Ukuran Carton: 95 * 23 * 65cm
    Bobot Net: 14.4KG
    Bobot Jilid: 15.4KG
    Wektu timbal: 60 dina
    40HQ: 1000pcs

    dg (1) dg (2)

    Keuntungan saka kita produk

    Recliner gravitasi nul premium iki nyaman, apik lan gampang diatur.

    Apik kanggo camping, sisih pantai, sisih blumbang utawa ing endi wae ing sacedhake omah.

    Iki uga digunakake kanggo salon kecantikan lan refleksologi uga.

    Kursi premium digawe saka bahan lumahing paling apik kanggo nggawe sampeyan kepenak digabungake karo pigura pipa baja baja sing ringan.

    Nalika muter maneh menyang posisi nol-gravitasi, recliner ruangan iki ngrampungake tulang belakang sampeyan ing posisi sing ora stres.

    Tuku banjur wiwiti seneng saiki.

    Main Pasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropa

    3. Amerika

    Ngatur

    1. Panyekel Piala

    2. Apa luwih jembar

    3. Tas majalah saka kain sing padha

    4. Tabel cilik saka kain sing padha (40 * 40 * 40 cm)

    5. Lock beda: Plastik lima lintang, bunder baja, lsp.

    6. Kain Kayata: Teslin, Oxford, lsp

    dfg (2) dfg (1)

    hf

    Processing Steeps:

    c

    PKeuntungan sing kompetitif rimary:

    Perusahaan kita nyakup wilayah sing luwih saka 30 ewu meter persegi luwih saka 15 taun Pengalaman babagan produksi produk luang. Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu. Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang pasar luar negeri kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q. Mangga hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c