. China Conventional Zero Gravity Kursi Folding Beach Kursi pabrik lan supplier |Luqi

Konvensional Zero Gravity Kursi Kursi Pantai Lipat

Katrangan singkat:


  • Nomer Model:LOF-T001
  • Pelabuhan:Pelabuhan Ningbo
  • Carane bayar:Advance TT, T/T, L/C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Spesifikasi Utama:
    Panganggone spesifik: SrengengeKursi Pantai Kab
    Panggunaan umum: Furnitur njaba
    Bahan:
    kain: 2*1 Teslin
    warna: werna apa wae
    logam: Tabung baja sing dilapisi bubuk
    Ukuran pipa utama baja: Dhiameter 22xT1,2 mm
    Ukuran produk: 64x95x112 cm
    Kapasitas bobot: 250 lbs
    MOQ: 1000 pcs
    Panggonan Asal: Cina
    Kemasan:
    Tipe Paket: 2 pcs saben karton
    Ukuran karton: 95*23*65cm
    Bobot resik: 14.4KG
    Bobot Volume: 15.4KG
    Lead Time: 60 dina
    40 HQ: 1000 pcs

    dg (1) dg (2)

    Kaluwihanof kita produk

    Kursi gravitasi nol premium iki nyaman, apik gayane lan gampang diatur.

    Iku apik kanggo camping, pinggir pantai, sisih blumbang utawa mung ing ngendi wae ing omah sampeyan.

    Iki uga digunakake kanggo salon kecantikan lan kantor refleksologi uga.

    Kursi premium iki digawe saka bahan permukaan sing paling apik kanggo nggawe sampeyan nyaman digabungake karo pigura tubular baja ringan sing kuat.

    Nalika sampeyan muter bali menyang posisi gravitasi nol, recliner ruangan iki cradles utomo ing posisi tanpa kaku.

    Tuku lan wiwiti seneng saiki.

    MPasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropah

    3. Amerika

    Ngatur

    1. Cup Holder

    2. Apa luwih jembaré

    3. Tas majalah saka kain sing padha

    4. Meja cilik saka kain sing padha (40 * 40 * 40 cm)

    5. Beda Kunci: Plastik lima bintang, bunder Steel, etc.

    6. Beda Kain: Teslin, Oxford, lsp. 7. Beda Logo

    dfg (2) dfg (1)

    hf

    Processing Steeps:

    c

    PKeuntungan Kompetitif rimary:

    Perusahaan kita kalebu area luwih saka 30 ewu meter persegi kanthi luwih saka 15 taun Pengalaman ing produksi produk luang.Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang supermarket jaban rangkah kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    c