Tabung persegi mewah Zero Gravity kanthi kain khusus

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LOF-T004
  • Rega FOB: US $ 16,0 ~ 19.0 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:

    Gunakake Khusus:

    Srengenge Kursi Pantai

    Gunakake Umum:

    Perabot njaba
    Bahan:

    Kain:

    Teslin

    Werna:

    warna khusus

    Logam:

    Tabung baja ditutupi wubuk
    Ukuran tabung utama baja: 40 * 20 * 0,9 mm

    Ukuran produk:

    64x95x112cm

    Kapasitas Bobot:

    250lbs

    MOQ:

    710pcs

    Panggonan Asal:

    China
    Paket:

    PCS / CTN:

    2 pc / 1 pc

    Jinis Paket:

    2 pcs saben Carton

    Ukuran Carton:

    95 * 28 * 68cm

    Bobot Net:

    14 KG

    Bobot Jilid:

    15.4KG

    Wektu timbal:

    60 dina

    40HQ:

    710pcs

    dg (1) dg (2)

    Main Pasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropa

    3. Amerika

    Ngatur

    1. Panyekel Piala

    2. Apa luwih jembar

    3. Tas majalah saka kain sing padha

    4. Tabel cilik saka kain sing padha (40 * 40 * 40 cm)

    5. Lock beda: Plastik lima lintang, bunder baja, lsp.

    6. Kain sing beda-beda: Teslin, Oxford, lsp.

    7. Logo sing Beda

    dfg (2) dfg (1)

    hf

    Processing Steeps:

    c

    Keuntungan saka kita produk

    1. Salah sawijining kauntungan gedhe kanggo model iki yaiku bisa dilipat tanpa nggunakake akeh papan.

    2. Desain sakabèhé adhedhasar mekanik rékayasa, sing ndadekake kursi nanggung kekayaan sing padha karo saben titik.

    3. Kabeh coupler digawe saka plastik teknik ABS, sing luwih tahan lama lan stabil.

    4. Rancang kurungan adhedhasar prinsip stabilitas segitiga, nggawe struktur sakabehe kanthi stabil tanpa goyangake.

    5. Kabeh titik kekuatan dikuatake nganggo kulit, sing luwih tahan lama.

    6. Kain kasebut digawe saka kain Oxford utawa kain Textilene, sing nduweni kaluwihan sing fleksibilitas sing apik, resistensi penuaan, resistensi banyu, lan luwih becik dienggo ruangan.

    7. Tabel tray ing jejere trep kanggo nyelehake gelas banyu utawa staf liyane ing njaba.

    8. Aplikasi macem-macem: barang kluwarga, mancing, lelungan nyopir mandiri, perkemahan, sketsa lanskap, dll


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c