Tabel waja kaca baja taman ruangan (pinggiran gulung kanggo banyu

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LAF-T004
  • Rega FOB: US $ 6,5 ~ 8,5 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:
    Gunakake Khusus: Tabel Bar
    Gunakake Umum: Perabot njaba
    Bahan:
    Werna: Perak
    Ukuran sakabèhé: dia50xH52cm
    Ndhuwur: Gelas bunder 5mm kanthi pelek baja
    Tabung baja: dia22mm minangka meja meja
    Rampung: ing bubuk ireng dilapisi
    MOQ: 1 kontan
    Panggonan Asal: China
    Paket:
    PCS / CTN: 1 pc
    Ukuran Carton: 52 * 6 * 52cm
    Bobot Net: 4.2KG
    Bobot Jilid: 5.2KG
    Wektu timbal: 60 dina
    20GP: 1600 pcs
    40HQ: 4010pcs

    Main Pasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropa

    3. Amerika

    PKeuntungan sing kompetitif rimary:

    Perusahaan kita nyakup wilayah sing luwih saka 30 ewu meter persegi luwih saka 15 taun Pengalaman babagan produksi produk luang. Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.

    Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang pasar luar negeri kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q. Mangga hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c