. China Outdoor Garden Patio meja kaca baja (gulungan pinggiran kanggo banyu bukti) pabrik lan supplier |Luqi

Meja kaca baja teras taman luar ruangan (tepi gulung kanggo tahan banyu)

Katrangan singkat:


  • Nomer Model:LAF-T004
  • Pelabuhan:Pelabuhan Ningbo
  • Carane bayar:Advance TT, T/T, L/C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Spesifikasi Utama:
    Panganggone spesifik: Tabel Bar
    Panggunaan umum: Furnitur njaba
    Bahan:
    warna: salaka
    Sakabèhé ukuran: diameteripun 50xH52cm
    Ndhuwur: Kaca tempered 5mm dengan pelek baja
    Tabung baja: Diameter 22 mm minangka sikil meja
    Rampung: ing bubuk ditutupi ireng
    MOQ: 1 wadhah
    Panggonan Asal: Cina
    Kemasan:
    PCS/CTN: 1 pc
    Ukuran karton: 52*6*52cm
    Bobot resik: 4.2KG
    Bobot Volume: 5.2KG
    Lead Time: 60 dina
    20GP: 1600 pcs
    40 HQ: 4010 pcs

    MPasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropah

    3. Amerika

    PKeuntungan Kompetitif rimary:

    Perusahaan kita kalebu area luwih saka 30 ewu meter persegi kanthi luwih saka 15 taun Pengalaman ing produksi produk luang.Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.

    Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang supermarket jaban rangkah kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    c