Kursi Gravitasi Zero Gravitasi Oversized Kursi Pantai

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LOF-T003
  • Rega FOB: US $ 15,8 ~ 19.0 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:

    Gunakake Khusus:

    Srengenge Kursi Pantai

    Gunakake Umum:

    Perabot njaba
    Bahan:

    Kain:

    2 * 1 Teslin

    Werna:

    Putih, Jingga, Abang, Kuning, Biru lan liya-liyane

    Logam:

    Tabung baja ditutupi wubuk
    Ukuran tabung utama baja: Dia22xT1.2 mm

    Ukuran produk:

    74x160x110cm

    Kapasitas Bobot:

    250lbs

    MOQ:

    800pcs

    Panggonan Asal:

    China
    Paket:

    Jinis Paket:

    2 pcs saben Carton

    Ukuran Carton:

    95 * 14 * 75cm

    Bobot Net:

    16.8KG

    Bobot Jilid:

    15.8KG

    Wektu timbal:

    60 dina

    40HQ:

    800pcs

    dg (1) dg (2)

    Main Pasar Ekspor:

    1. Asia

    2. Eropa

    3. Amerika

    Ngatur

    1. Panyekel Piala

    2. Apa luwih jembar

    3. Tas majalah saka kain sing padha

    4. Tabel cilik saka kain sing padha (40 * 40 * 40 cm)

    5. Lock beda: Plastik lima lintang, bunder baja, lsp.

    6. Kain sing beda-beda: Teslin, Oxford, lsp.

    7. Logo sing Beda

    dfg (2) dfg (1)

    hf Processing Steeps: c

    PKeuntungan sing kompetitif rimary:

    Perusahaan kita nyakup wilayah sing luwih saka 30 ewu meter persegi luwih saka 15 taun Pengalaman babagan produksi produk luang. Pabrik kita nduweni kualifikasi lengkap, kualitas produk sing apik, lan pangiriman barang kanthi tepat wektu.

    Kita nyedhiyakake produk sing diekspor menyang pasar luar negeri kalebu ACE, TAIGER, IKEA, lan B&Q. Mangga hubungi kita kanggo kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c