. China Promotion pabrik kursi lipat lan supplier |Luqi

Promosi kursi lipat

Katrangan singkat:


  • Nomer Model:LOF-T009
  • Pelabuhan:Pelabuhan Ningbo
  • Carane bayar:Advance TT, T/T, L/C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Spesifikasi Utama:

    Panganggone spesifik:

    SrengengeKursi Pantai Kab

    Panggunaan umum:

    Furnitur njaba
    Bahan:

    kain:

    Teslin

    warna:

    werna apa wae

    logam:

    Tabung baja sing dilapisi bubuk
    Ukuran pipa utama baja: 50x23mm, 28x18mm, diameteripun 22mm

    Ukuran produk:

    57x69x105 cm

    Kapasitas bobot:

    200 lbs

    MOQ:

    1 wadhah

    Panggonan Asal:

    Cina
    Kemasan:

    Tipe Paket:

    2 pcs / 4 pcs / 6 pcs saben karton

    Ukuran karton:

    87*76*58cm

    Bobot resik:

    21KG

    Bobot Volume:

    23KG

    Lead Time:

    60 dina

    20GP:

    432 pcs

    40 HQ:

    936 pcs

    Ngatur

    1. Cup Holder

    2. Apa luwih jembaré

    3. Tas majalah saka kain sing padha

    4. Meja cilik saka kain sing padha (40 * 40 * 40 cm)

    5. Beda Kunci: Plastik lima bintang, bunder Steel, etc.

    6. Beda Kain: Teslin, Oxford, lsp.

    7. Logo beda

    dfg (2) dfg (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    c