Kursi Zona Gravitasi Zero Kursi Pinggir kanthi Sunshade

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LOF-F008
  • Rega FOB: US $ 16,8 ~ 21.0 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:

    Gunakake Khusus:

    Srengenge Kursi Pantai

    Gunakake Umum:

    Perabot njaba
    Bahan:

    Kain:

    600D Oxford

    Werna:

    Putih, Jingga, Abang, Kuning, Biru lan liya-liyane

    Logam:

    Tabung baja ditutupi wubuk
    Ukuran tabung utama baja: Dia22xT1.2 mm

    Ukuran produk:

    167 * 68 * 112cm

    Kapasitas Bobot:

    250lbs

    MOQ:

    820pcs

    Panggonan Asal:

    China
    Paket:

    Jinis Paket:

    2 pcs saben Carton

    Ukuran Carton:

    96 * 27 * 69cm

    Bobot Net:

    16KG

    Bobot Jilid:

    18KG

    Wektu timbal:

    60 dina

    40HQ:

    820pcs

    Ngatur

    1. Panyekel Piala

    2. Apa luwih jembar

    3. Tas majalah saka kain sing padha

    4. Tabel cilik saka kain sing padha (40 * 40 * 40 cm)

    5. Lock beda: Plastik lima lintang, bunder baja, lsp.

    6. Kain sing beda-beda: Teslin, Oxford, lsp.

    7. Logo sing Beda

    dfg (2) dfg (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c