Kursi Pambungkus Zero Zero kanthi goyang

Keterangan Singkat:


  • Nomer Model: LOF-T011
  • Rega FOB: US $ 13,8 ~ 17,5 / Piece
  • Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo
  • Cara Pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Spesifikasi Kunci:

    Gunakake Khusus:

    Srengenge Kursi Pantai

    Gunakake Umum:

    Perabot njaba
    Bahan:

    Kain:

    2 * 1 Teslin

    Werna:

    warna apa wae

    Logam:

    Tabung baja ditutupi wubuk
    Ukuran tabung utama baja:  Dia22xT0.9 mm

    Ukuran produk:

    60x66x101cm

    Kapasitas Bobot:

    250lbs

    MOQ:

    420pcs

    Panggonan Asal:

    China
    Paket:

    Jinis Paket:

    1 pcs saben Carton

    Wektu timbal:

    60 dina

    Ngatur

    1. Panyekel Piala

    2. Apa luwih jembar

    3. Tas majalah saka kain sing padha

    4. Tabel cilik saka kain sing padha (40 * 40 * 40 cm)

    5. Lock beda: Plastik lima lintang, bunder baja, lsp.

    6. Kain sing beda-beda: Teslin, Oxford, lsp.

    7. Logo sing Beda

    dfg (2) dfg (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    c